Културно наследство в миграция | Изследването ни е подкрепено от ДАБЧ и АБУЧ
Проектът "Културно наследство в миграция. Модели на консолидация и институционализация на българските общности в чужбина" е подкрепен от Държавната агенция за българите в чужбина и Асоциацията на българските училища в чужбина. Ръководството на ИЕФЕМ-БАН се надява учените, членове на екипа, да получат съдействие в работата си от страна на българските и местни институции, организации, асоциации, медии и др. в Европа и САЩ.
ДАБЧ, АБУЧ, ИЕФЕМ-БАН, подкрепа, културно наследство
15423
post-template-default,single,single-post,postid-15423,single-format-standard,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Изследването ни е подкрепено от ДАБЧ и АБУЧ

22 апр. Изследването ни е подкрепено от ДАБЧ и АБУЧ

Проектът „Културно наследство в миграция. Модели на консолидация и институционализация на българските общности в чужбина“ е подкрепен от Държавната агенция за българите в чужбина и Асоциацията на българските училища в чужбина. Ръководството на ИЕФЕМ-БАН се надява учените, членове на екипа, да получат съдействие в работата си от страна на българските и местни институции, организации, асоциации, медии и др. в Европа и САЩ.

Подкрепа - ДАБЧ

Подкрепа – ДАБЧ

Подкрепа - ДАБЧ

Подкрепа – ДАБЧ

Подкрепа - АБУЧ

Подкрепа – АБУЧ

Служебна бележка ИЕФЕМ-БАН

Служебна бележка ИЕФЕМ-БАН

 

No Comments

Post A Comment