Културно наследство в миграция | Още впечатления от Лондон (2017)
На 25 март 2017 г. – Благовещение – Таня Матанова посети Петият пролетен фестивал на българския фолклор и традиции, организиран от „Български фолклор и традиции“ – Лондон, а на 26 март - две заведения с български собственици – бистрото „EZO“ и книжарница-библиотеката „Имало едно време“, разположени в квартали на Лондон с многобройна българска мигрантска общност.
Таня Матанова, Лондон, Великобритания, Културно наследство в миграция
16102
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16102,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Още впечатления от Лондон 2017 (галерия)

***

На 25 март 2017 г. – Благовещение – Таня Матанова посети Петия пролетен фестивал на българския фолклор и традиции, организиран от „Български фолклор и традиции“ – Лондон, в който участие взеха танцова група от Литва и представители на 26 български фолклорни танцови формации от Англия, Германия, Белгия, Испания, Норвегия, Швейцария и България.

На следващия ден тя посети две заведения с български собственици – бистрото „EZO“ и книжарница-библиотеката „Имало едно време“, разположени в квартали на Лондон с многобройна българска мигрантска общност.

Category
Галерии
Tags
Великобритания, културно наследство, Лондон, миграция, Таня Матанова